En kontordrøm til nystartede iværksættere

Vi vil i denne artikel hjælpe den nye iværksætter i gang med at indrette sit nye kontor. Om det er et kontor i hjemmet, et kontor for sig selv eller et delekontor med andre nye iværksættere er irrelevant. Så længe du, og dem du deler kontoret med, har styr på sagerne, kan vi hjælpe dig med at indrette kontoret bedst muligt. Vi vil blandt andet gennemgå vigtigheden af et godt skrivebord og en god kontorstol. 

Kontormiljøet er vigtigt 

Hvis du deler dit kontor med andre, er det vigtigt at tale om, hvilket skrivebord og hvilken kontorstol, der kan tilfredsstille alles behov. Hvis du derimod ikke skal dele skrivebordet og kontorstolen med nogen, vil vi alligevel anbefale, at du går efter nogle møbler af kvalitet. Når det kun er til dig selv, skal du selvfølgelig også gå efter, hvad der dækker dine behov. En kontorstol skal være lidt mere end bare en kontorstol. For at du får bedst udbytte af den, er det en god idé at afprøve flere forskellige kontorstole. 

Hævesænkeborde er i høj kurs inden for kontorverdenen, hvilket vi ikke sætter spørgsmålstegn ved. Hvis du har lange arbejdsdage – som man som regel vil have som nystartet – vil du ikke kunne undvære et hævesænkebord. Med sådan et skrivebord har du mulighed for at rejse dig op og stadig være produktiv. Det er vigtigt, at du ikke sidder ned en hel dag, da du hurtigt ville kunne opnå rygskader, fordi du ikke er vant til at sidde ned så meget. 

Der er altid noget, som skal printes 

Vi anbefaler også, at du investerer i en god printer af høj kvalitet. Du vil kunne få brug for scanningsfunktioner for at få en professionelt udtryk. Det går ikke, at du bare tager et billede af dokumentet med din smartphone. Med en kvalitetsprinter udviser du seriøsitet og professionalitet, hvilket en eventuel samarbejdspartner vil lægge mærke til. Når du har anskaffet dig en printer, kan du lige så godt anskaffe dig et godt lager af gode printerpatroner. Om de er uoriginale eller originale, vil vi ikke blande os i, så længe de passer til din printer og laver et professionelt aftryk. 

De mindre kontorartikler 

Sørg for at have styr på kuglepenne, papirer og andre kontorartikler. Det er vigtigt, at du har orden i sagerne, så du altid kan finde det, som du skal bruge. Hvis du deler kontor, er det endnu mere vigtigt at have styr på alting, så du kan efterlade kontoret med god samvittighed. Med disse råd kan du nu finde dit drømmekontor, hvor du kan udleve din drøm om at være iværksætter. 

Indlægs forfatter: Amalie Andersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *