Nu får du som iværksætter gratis medlemskab hos Dansk Erhverv

Dansk Erhverv er en privat erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening, hvor man som medlem har adgang til juridisk rådgivning samt rådgivning vedrørende diverse reglementer. Dansk Erhverv er for alle slags virksomheder og brancheorganisationer – faktisk er hele 15.000 virksomheder og omtrent 100 brancheorganisationer medlem af Dansk Erhverv. Hos Dansk Erhverv er visionen at være den foretrukne juridiske rådgiver indenfor erhvervslivet, og derfor har de nu også lavet et helt specielt tiltag. De har nemlig gjort deres medlemskab gratis for iværksættere. 

Gratis medlemskab i et år

Dansk Erhverv mener, at iværksætterne er fremtiden, og de har en klar forventning om, at iværksætterne indenfor de kommende år kommer til at skabe flere jobs, og dermed vil de være med til at sikre Danmarks fremtid og puste nyt liv i erhvervslivet. Det er dog langt fra let at starte en virksomhed op fra bunden og skabe vækst, og derfor ønsker Dansk Erhverv at give en hjælpende hånd til iværksætterne. Det gør de ved at tilbyde alle iværksættere et års gratis medlemskab hos dem. Iværksættere kan med et medlemskab hos Dansk Erhverv få juridisk rådgivning, frit benytte sig af erhvervsorganisationens mange favorable tilbud samt styrke deres netværk. Medlemskabet for iværksætterne blev lanceret d. 20. februar 2020 på Børsen under et netværksarrangement for iværksættere. Under arrangementet fortalte Dansk Erhvervs administrerende direktør, Brian Mikkelsen, om deres nye tiltag og Jesper Buch fortalte også om det at opbygge sig et netværk og om partnerskaber.

Sådan ser iværksættermedlemskabet ud

Det er vigtigt at pointere, at det ikke er alle iværksættere, der kan få et gratis medlemskab hos Dansk Erhverv. For at få et iværksættermedlemskab skal ens virksomhed max være 5 år gammel. Virksomheden skal have eget CVR-nummer og altså ikke være en del af en koncern, og den skal være majoritetsejet og majoritetsdrevet af den daglige ledelse. Til sidst må virksomheden heller ikke være omfattet af eller have tiltrådt en overenskomst. Der findes mange fordele ved at blive medlem af Dansk Erhverv som iværksætter, og dem kan du læse mere om nedenfor:

Overblik over finansieringsmuligheder

Dansk Erhverv kan hjælpe dig med at få et overblik over hvilke muligheder din virksomhed har i forhold til finansiering.

Juridisk rådgivning

Som iværksættermedlem har du mulighed for at få juridisk rådgivning. Du får adgang til forskellige kontraktskabeloner samt adgang til Dansk Erhvervs juridiske hotline.

Rådgivning til salgsstrategi

Du har mulighed for at anvende Dansk Erhvervs standardkontrakter i forhold til købe- og salgsbetingelser samt distributør- og agentaftaler. Dansk erhverv kan også hjælpe dig med at komme i kontakt med en salgs- eller indkøbsagent. Du kan også få vejledning i, hvordan du nemmest kan skabe vækst i din virksomhed i udlandet. Du kan blandt andet få informationer om told samt vejleding i procedurerne, der er knyttet til import og eksport. 

Adgang til kurser og seminarer

Dine medarbejdere kan få styrket deres kompetencer ved at deltage i de mange givende kurser og seminarer, som Dansk Erhverv udbyder.

Adgang til arrangementer 

Som iværksættermedlem får du adgang til forskellige arrangementer hos Dansk Erhverv, hvor du har mulighed for at styrke dit netværk. Arrangementerne er en god mulighed for, at du kan skabe nye kontakter og partnerskaber.

Indlægs forfatter: Amalie Andersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *