Hvad vil det sige at arbejde i et marketingbureau? 

Kort sagt, når man arbejder i et marketingsbureau, så arbejder man med marketing. Marketing kan være rigtig mange ting, men hovedsageligt arbejder man med kunders adfærd, markeder og tendenser. Inden under disse findes der mange forskellige arbejdsopgaver. 

Hvilke arbejdsopgaver man har, kommer også helt an på, hvilket firma man arbejder for. Arbejder man med marketing kan man for eksempel arbejde for et bestemt firma og tage sig af brandets marketing. Man kan også arbejde ved et marketingsfirma, hvor man kommer til at have kontakt med mange forskellige virksomheders marketing. Der er fordele og ulemper ved begge stillinger. 

Arbejder man som marketingsmedarbejder ved et bestemt firma, kan man gå meget mere i dybden med marketing for lige præcis dét firma. Man kommer til at arbejde mere specifikt og får et meget større indblik i, hvordan den pågældende marketing virker. Man kommer til at arbejde mere intenst med sine opgaver, men til gengæld er der ikke altid så meget variation.

Arbejder man i en marketingsvirksomhed kommer man til at arbejde med flere forskellige virksomheders marketing. Det giver bredere kompetencer og mere varieret arbejdsdage. Når man har med forskellige kunders marketing at gøre, kommer man ikke til at kunne arbejde lige så intenst med de enkelte marketingsopgaver – ikke at det betyder, at det ikke bliver lavet ordentligt – men man kommer til at have et større indblik i flere forskellige målgrupper.

Uanset hvilken form for marketing man kommer til at arbejde med, så er der rig mulighed for at tænke kreativt, hvilket også er derfor, det er et rigtig godt job til personer, som gerne vil tænke kreativt, kan lide at skrive, tage billeder, lave grafik eller lignende. Udover at udarbejde den overordnede marketingsstrategi, kan man nemlig komme til at udarbejde konkrete reklamekampagner og udarbejde indhold til blandt andet sociale medier. Som marketingsmedarbejder kommer man derfor til at arbejde både kreativt og konkret. 

Indlægs forfatter: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *