Hvilken betydningen kan Facebook have for din virksomhed?

De seneste år har markedsføring ændret sig markant. Folk bruger i dag meget mere tid online, derfor er det mere effektivt at bruge online markedsføring. Ved hjælp af online marketing bliver din virksomhed mere synlig for potentielle kunder. Online marketing kan være mange ting, som Google Ads, Instagram annoncering, LinkedIn og det denne artikel kommer til at handle om: Facebook annoncering. 

Over 80% af alle danskere er aktive på Facebook. Dette gør, at Facebook er en rigtig god platform at annoncere til potentielle kunder. Facebook giver derfor din virksomhed rigtig gode muligheder for at markedsføre sig. På platformen handler det om at skabe en dialog med dine følgere og få dem til at interessere sig for din virksomhed. Dette gør, at kommunikationen til din virksomheds følgere er rigtig vigtig. 

Rigtig mange virksomheder opretter en Facebookside, men har ikke lagt en strategi for hverken Facebooksiden eller kommunikationen derfra. Rigtig ofte er det en tilfældig person fra virksomheden, der får ansvaret for Facebooksiden – med at lave opslag og andet kommunikationsarbejde. Det er dog en rigtig god ide at have gennemtænkt noget mere om hvordan man forholder sig til branding og salg på Facebook – igen fordi mange potentielle kunder ser det.

Det er en rigtig god ide at lægge en strategi for markedsføringen på virksomhedens Facebookside. Lav en strategi for kommunikationen, konkurrencerne, jeres tilbud og aktioner på jeres Facebookside. Hav altid jeres målgruppe i mente, når I laver strategien, så I sikrer jer, at alt er rettet mod jeres målgruppe. Ved du eller andre i din virksomhed ikke så meget om Facebook, målgrupper, online markedsføring eller lignende, så kan det være en stor fordel for jer at snakke med et Facebook Bureau. Et Facebook bureau har styr på, hvordan I bedst markedsfører jeres virksomhed på Facebook. De tilpasser markedsføringen til din virksomheds behov og sikre end effektiv og målbar markedsføring på Facebook. 

Indlægs forfatter: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *