Hvordan vælger du din udviklingspartner?

Skal du til at udvikle din virksomhed med en teknisk løsning, der vil understøtte dine arbejdsgange og/eller det produkt du tilbyder? Når du skal vælge en udviklingspartner handler det om mange forskellige faktorer og der er meget der skal undersøges, før du udvælger nogle potentielle partnere. Efter du har sorteret i det store udvalg af udviklere – det kan være du har udvalgt firmaer, som har erfaring indenfor netop det område du arbejder indenfor – så er det på tide at vælge. Der er specielt 3 aspekter du skal have i tankerne, når du vælger.

Kommunikation er essentiel. Begge parter skal være på bølgelængde og have tilsvarende arbejdsgange, eller arbejdsgange der komplementerer hinanden. Det kunne være at den ene part er kreativ og fokusere på branding, mens den anden er struktureret og systematisk. På den måde kan kommunikation også kaldes for kemi. Hvis der kun er faglighed uden kemi, for ingen af parterne nok ud af samarbejdet.

Dermed ikke sagt at faglighed ikke er vigtigt. Det er en anden essentiel faktor i samarbejdet. Alt efter hvad du forventer af din kommende udviklingspartner, er det vigtigt du finder ud af hvor deres kompetencer og faglighed er. Gennem research af deres tidligere kunder og samarbejdspartnere kan du vurdere, hvordan deres arbejde ville fungere på den tekniske løsninger du leder efter. Hvis du kender nogen der har arbejdet med dem før kan du spørge rundt. Brug dit netværk for at vurdere dette aspekt.

Det tredje aspekt læner sig op af faglighed: erfaring. Har din udviklingspartner meget erfaring, der kan hjælpe i udviklingen af dit produkt? Erfaring kan også være en smagssag. Det kan også være en fordel, at gå ind i et projekt med friske øjne, så længe fagligheden er i orden.

Hvis du står og mangler en udviklingspartner kan din research starte ved mp-udvikling.dk. De har erfaring indenfor software/hardware, PLC, app udvikling og andre løsninger.

Indlægs forfatter: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *