Hvorfor lave en app?

De fleste mennesker i dag har efterhånden en smartphone, som de kigger på hver eneste dag. Apps er en integreret del af at have en smartphone. Man kan nemlig finde apps til alt muligt; sociale medier, dating, shopping, madbestilling, streaming og meget, meget mere. De fleste smartphone-brugere synes nemlig, at det er så meget nemmere at handle, chatte eller lignende igennem en app, fordi de derved ikke skal ind på nettet og søge efter de pågældende forretninger.

Det kan faktisk være rigtig smart for rigtig mange virksomheder at udvikle en app. En app kan nemlig laves internt i en virksomhed og til kunder. Det kommer helt an på, hvad din virksomhed har brug for. 

En app internt til en virksomhed kan for eksempel være for nemt at kunne tjekke data, tilgå statistikker eller lignende. Det kommer helt an på, hvad lige præcis din virksomhed har brug for. Virksomheden kan automatisere mindre arbejdsopgaver, som kan tilgås via en app. Det betyder, at I vil kunne tilgå det valgte data eller de valgte statistikker hvor som helst, når som helst – så længe I har en smartphone eller lignende med jer. Hvilke funktioner en virksomhed har brug for i deres interne app er meget forskelligt og kommer generelt helt an på, hvilket slags virksomhed der er tale om.

Apps bliver også brugt meget af salgsvirksomheder. Der er efterhånden rigtig mange tøjbutikker eller lignende, der har en app, så kunder nemt kan bestille varer igennem appen. Det smarte ved en app er nemlig, at udover salg kan den også komme med push notifikationer, hvor man for eksempel kan minde brugeren om et udsalg, en kampagne eller lignende. Det kan derfor bringe flere kunder ind på salgssiden – hvilket kan føre til flere salg. En salgsvirksomhed kan derfor få rigtig meget udbytte ved at have en app, som deres kunder nemt kan bruge til at købe virksomhedens produkter.

App udvikling kan derfor god betale sig. Det kan give jer et større salg, hvis I sælger produkter fra en webshop, men det kan også gøre jeres arbejdsgange mere effektive, fordi I nemt kan tilgå det data, I har brug for. 

Indlægs forfatter: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *