MP Udvikling er din rådgiver indenfor tekniske installationer

MP Udvikling er en mindre virksomhed med base i Brovst. Hos MP Udvikling står de klar til at agere din rådgiver indenfor tekniske installationer, softwareudvikling og meget andet.

Bag virksomheden står Miklas Poulsen. Han har en baggrund som uddannet maskinmester. Han har således haft med maskiner og tekniske installationer i en lang årrække. 

Sideløbende har han dog på egen hånd tilegnet sig færdigheder indenfor eksempelvis softwareudvikling. Gennem årene har han fået mere og mere erfaring og således er han nået til hvor han er i dag.

Således står han klar til at dele ud af sin store og brede erfaring som din rådgiver. Sammen med hans team af freelancere kan han vejlede indenfor en lang række områder indenfor udvikling og installering af diverse tekniske løsninger.

Hos MP Udvikling er de klar på at være med i processen fra start til slut. Det er nemlig deres erfaring, at det er sådan, at de bedste resultater opnås i sidste ende.

Med det sagt, så kan du naturligvis også vælge at hyre dem ind til en enkeltstående opgave.

MP Udvikling er med dig hele vejen

Som samarbejdspartner på dit projekt bringer de naturligvis deres viden og erfaringer med ind i det enkelte projekt.

De tager jer med igennem hele processen fra den første brainstorming til det færdige produkt. 

Grundet deres store ekspertise kender de mange af de faldgruber der kan være undervejs. Dem kan de dermed føre dig og din virksomhed sikkert udenom.

Når udviklingen af jeres nye produkt lakker mod enden, kommer de igen til stor gavn. Hos MP Udvikling har de nemlig gode erfaringer med at stå for et produkts tekniske dokumentation.

Det er denne dokumentation, som kan sikre dit produkt en CE mærket. Dette er et vigtigt mærkat at have med sig, hvis man ønsker, at produktet skal blive til en succes.

Med CE mærket og alt andet på plads er det tid til at få produktet i produktion. Her kan de hos MP Udvikling ligeledes være behjælpelige.

De har nemlig eget værksted, hvor de kan producere i mindre skala. Desuden har de kontakterne i orden, hvis det skal ske i lidt større skala.

I dem får du således en god og kompetent samarbejdspartner til hele forløbet fra ide til færdigt produkt.

Indlægs forfatter: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *