Din virksomhed skal være synlig online

I nutidens samfund er det vigtigt for virksomheder at være synlige på nettet. Det er næste umuligt at finde et menneske, som ikke bruger tid online i løbet af deres dag. Det er derfor en rigtig god ide, at din virksomhed markedsfører sig online, så den bliver synliggjort for potentielle kunder. 

Sociale medier er for eksempel et godt sted for din virksomhed at være aktiv. Lav virksomhedsprofiler på platforme, som Instagram, Facebook og LinkedIn, og vær aktiv på dem. Lav opslag om din virksomheds produkter, del relevante opslag for din virksomheds produkter og service, som også relaterer til virksomhedens målgruppe.

Lav annoncer på platformene som er relateret til virksomhedens målgruppe. Brug tid på at lave nogle fede annoncer, som virkelig tiltaler din målgruppe – dette gør virksomheden mere attraktiv for potentielle kunder. 

Google er også et rigtig godt sted for din virksomhed at være synlig. Dette kommer igennem SEO (søgemaskineoptimering) og Google Ads. Google Ads fungerer lidt ligesom annoncer på de sociale medier, mens SEO har noget at sige i forhold til din placering på en Googlesøgning. SEO består af tre grene: teknisk SEO, sproglig SEO og off-site SEO.

Teknisk SEO tager udgangspunkt i kvaliteten af din hjemmeside. Det er herigennem en rigtig god ide at sørge for at din hjemmeside blandt andet er mobilvenlig, ikke har duplikeret indhold og loader hurtigt.

Sproglig SEO får du igennem en søgeordsanalyse og hertil lavede SEO-tekster. Lav SEO-tekster ud fra de vigtigste søgeord fra søgeordsanalysen, og husk at lave dem efter SEO-reglerne. Du skal derfor sørge for, at du har styr på fokussøgeordet i den pågældende SEO-tekst, har styr på titelbladet, metabeskrivelsen, interne links, gentagelser af søgeordet alt efter længden på SEO-teksten. 

Off-site SEO kommer af god linkbuilding. Det er godt, hvis der er gode links til sin hjemmeside fra sider med en høj Domain Rating Authority. Derudover skal det også gerne være på sider, som har relevans for din hjemmeside.

SEO skal løbende tilpasses for, at din hjemmeside ligger højt på Googlesøgningen. Det er også en disciplin, som kræver tålmodighed. Dit hårde arbejde med at ligge øverst på en Googlesøgning sker ikke fra den ene dag til den anden, selvom du har dit SEO i orden.

Der er mange ting at holde styr på, når man vil være synlig online. Det kan derfor godt betale sig at få et online reklamebureau til at ordne det for din virksomhed.

Indlægs forfatter: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *