Iværksætteri i svære tider.

Måske er der svag optimisme på vej igen… Ingen tvivl om at Corona krisen har fået sat sit tag i hele verden og det har naturligvis også ramt Dansk økonomi, så arbejdsløsheden er steget lige så meget på kun 2 mdr., som den steg på 2 år i den værste del af finanskrisen.

Det skal heller ikke være nogen hemmelighed, at de danske iværksættere også har det svært og trods hjælpe pakker ikke kan undgå tab, nogle må endda imødese konkurser, og om ikke andet meget forandrede vilkår at drive virksomhed i. Afstand, sprit, håndsæbe er efterhånden blev de mest benyttede ord hos danske iværksættere frem for salg, markedsføring, og regnskab.

Men der er måske lysere tider på vej så småt. Og det ser ud til iværksætterne igen nærer en spirende optimisme. På hjemmesiden Startinfo.dk, har vi en side om hvordan man får et CVR-nummer, som jo er forudsætningen for at drive virksomhed. Og den side stiger pænt i besøgstal igen.

Det er naturligvis ikke en videnskabelig dokumentation for rangering på Google mv. betyder også noget, men alt andet lige så tyder det på fremgang i tiltro til at blive selvstændig.

Og så skal man jo huske at krisetider også giver nye muligheder. Vi har på Startinfo.dk en artikel om Iværksætter i krisetider, hvor vi giver nogle bud på brancher i vækst ovenpå Coronakrisen. Savner du inspiration til produktidéer eller brancher i fremdrift, så læs artiklen på linket her: https://www.startinfo.dk/ivaerksaetteri-i-krisetider 

Af Hans Peter Wolsing, Startinfo.dk

Indlægs forfatter: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *