Sådan får du din virksomhed godt ud på den anden side af Covid-19 krisen

Mange virksomheder har det ikke nemt for tiden på grund af Covid-19, men der er altså hjælp at hente derude, så at du kan komme godt ud på den anden side af krisen. Det har vi valgt at sætte fokus på i denne artikel, hvor du kan læse mere om, hvor du som virksomhedsejer kan søge rådgivning og økonomisk støtte i forbindelse med Covid-19. 

Få tilskud til rådgivning og få lavet en genstartsplan

Har du en SMV, som i dag lider under Covid-19 krisen, og ønsker du rådgivning til, hvordan du kommer godt i gang igen efter nedlukningen, så kan du faktisk få et tilskud på hele 25.000 kroner til en privat rådgiver, som kan hjælpe dig med at lægge en genstartsplan for din virksomhed. Genstartsplanen skal give et overblik over hvilke processer, der skal til for, at der på ny kan blive skabt udvikling og vækst i din virksomhed. Formålet er at afværge negative konsekvenser for virksomheden og at få omsætningen i gang. Genstartsplanen kommer med klare retningslinjer for, hvordan din virksomhed succesfuldt kan komme op at køre igen efter krisen, og rådgiveren vil stå klar med strategisk sparring, så at du er bedst muligt rustet til at håndtere din virksomheds situation.

Det er dog ikke alle, der kan få tilskuddet på 25.000 kroner. Der skal nemlig være tale om en SMV med mellem nul og et hundrede ansatte, som har mistet 30% af omsætningen under Covid-19 krisen. Din virksomhed skal også lægge arbejdstimer, der svarer til 35.000 kroner i lønværdi, i genstartsforløbet, og det skal efter forløbets afslutning kunne dokumenteres, at der er blevet udarbejdet en genstartsplan, som er lavet efter genstartprogrammets skabelon. Det koster desuden 2.500 kroner i gebyr at deltage i programmet. 

Få rådgivning i at digitalisere din virksomhed 

Når man ikke kan være fysisk tilstede med sin virksomhed, så kan det være, at det er ved at være tid til at fokusere på, hvordan man kan få gjort virksomheden digital. Men hvor skal man begynde? Det kan du heldigvis få professionel hjælp til at finde ud af. Med hjælp fra eksperter på området kan du få automatiseret din virksomheds processer og dermed effektivisere dem. Det kan eksempelvis være, at du skal automatisere dit regnskab, dit salg og din hjemmeside for at slippe for en overflødig arbejdsbyrde, så at du i stedet kan fokusere på de ting, der virkelig skaber værdi i din virksomhed. En anden måde at slippe for den ekstra arbejdsbyrde er at forbinde din produktion, dit lager og dit salg til din webshop. Alt det og mere til kan du altså få rådgivning i.

Lige nu kan du med programmet Vilje til Vækst få hjælp til din virksomheds digitalisering til en nedsat pris. Med Vilje til Vækst får du tilknyttet en rådgiver, som vil hjælpe dig med at få lavet en handleplan i forhold til din virksomheds digitalisering.

Er du interesseret i et af disse programmer og vil du vide mere, så finder du dem på Erhvervshus Nordjyllands hjemmeside.

Indlægs forfatter: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *