Sæt gang i salget: Få styr på teknisk dokumentation

Idéen er der. Det kan være der har været det klassiske lyspære-øjeblik på bedste tegnefilms facon. Det kan også være at idéen er blevet til under utallige møder og rækkevis af produkt-pitches, hvorefter det var tilbage til tegnebrættet igen. Skabertrangen kan nogle gange være den eneste drivkraft.

Uanset hvordan idéen er blevet til, er det nu på tide at afprøve den. Fra god idé til færdigt produkt er en fængende process. At stå med det færdige produkt er hele processen værd. Når du står klar med et produkt er der lige en ting, at have i mente. For at sælge et produkt skal der teknisk dokumentation til. Dette kan godt føles som et bump på vejen, men det behøver det ikke være. 

Produktcertificering er en omfattende process som skal kortlægges nøje. Nogle af de aspekter der skal er risikovurdering, manual, overensstemmelseserklæring, komplet konstruktions- og fabrikationstegninger. At dette og meget mere skal gennemgås inden din gode idé kan ramme det danske og internationale marked. På grund af vigtigheden ved CE-mærkningen er det essentielt, at du stoler på din samarbejdspartner, som står for udarbejdelsen.

Tilgangen til denne process er ligesom mange andre aspekter af dagligdagen, hvor vi ikke er helt sikre: “Det skal bare være i orden og virke”. MP Udvikling har flere års erfaring indenfor CE-mærkning og kan derigennem give den tryghed der er behov for. Når CE-mærket er klaret, kan du fokusere på lanceringen. Teknisk dokumentation er essentiel, men det behøver ikke være dit hovedfokus. Det behøver ikke være stopklodsen.

For at få teknisk dokumentation på jeres maskindirektiv eller lavspændingsdirektiv produkt, gå ind på MP Udvikling. Her kan I få en CE-mærkning I er trygge ved og blive klar til salg af jeres produkt.

Indlægs forfatter: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *