Vigtigt når du laver en hjemmeside

Har du selv lavet en hjemmeside til din virksomhed, så er der nogle ting, du skal være opmærksom på. Der er nemlig en del ting, der skal være styr på, så din hjemmeside fungerer optimalt og effektivt. Her kommer to punkter, som det er en rigtig god ide at tjekke, at der er styr på, når du lægger din hjemmeside online. 

SEO

Søgemaskine optimering, også kaldt SEO, er en vigtig ting, som der skal være styr på, når man har lavet en hjemmeside. SEO siges at være motoren i din bil. Så er dit SEO ikke lavet ordentligt, så fungerer din hjemmeside ikke optimalt. SEO har tre forskellige grene; Teknisk SEO, Sproglig SEO og Off site SEO.

Teknisk SEO tager udgangspunkt i kvaliteten på din hjemmeside. Det handler blandt andet om, hvor hurtig din hjemmeside loader, om der er broken links og om der er duplicate content på siden. 

Sproglig SEO hjælper dig med at komme højere op på Google, når man søger på et bestemt ord. Det handler derfor om at have lavet SEO sider på din hjemmeside, som giver mening i forhold til, hvad folk søger på, som passer til din hjemmeside. Sproglig SEO har derudover en masse regler, som du skal sørge for, at dine SEO tekster overholder. 

Off site SEO handler om links til din hjemmeside. Er der gode links, som fører til din hjemmeside? Det er en rigtig god ide at have links på andre sider med blandt andet høj Domain rating authority. Dette kaldes også for linkbuilding. Det handler i bund og grund om at have udgivet tekster på andre hjemmesider, som linker videre til din hjemmeside. 

Responsivitet

Når du har lavet en hjemmeside, er det også vigtigt at den er responsiv. At have en responsiv hjemmesidebetyder, at din hjemmeside fungerer på alle former for skærme. Det vil sige, at den ser ordentlig ud og fungerer ordentligt på både computer, mobil og tablet. Det er efterhånden de færreste mennesker, som kun tilgår internettet på deres computer. Derfor er det vigtigt, at din hjemmeside er responsiv på blandt andet mobilen også. 

Indlægs forfatter: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *