Webshoppen, der er garant for allergivenlige produkter.

Med en fuldstændig stålfast mission om udelukkende at sælge allergivenlige produkter har Nulallergi.dk slået dørene op til en webshop, der netop lever op til dette løfte.

Grundlæggerne, der selv er forbrugere af allergivenlige produkter stod overfor den udfordring, at de havde svært ved at navigere i en jungle af svanemærker, nøgle-mærker og økologiske anerkendelser i den ene og den anden forstand.
Hvilke produkter skulle man stole på var allergivenlige? For faktum er, at produkter sagtens kan være både økologiske og parfumefrie men stadigvæk fremkalde allergi. Løsningen blev paradoksalt nok endnu et mærke, men denne gang et, der tilgodeser folk med allergi.

Mærket hedder Allergy Certified og er den mest restriktive certificering, der findes. Hos Allergy Certified tjekker toksikologer alle ingredienserne i produkterne grundigt igennem og der kigges blandet andet efter allergifremkaldende, hormonforstyrrende og kræftfremkaldende stoffer.
Der er ikke mange produkter, der slipper igennem nåleøjet hos Allergy Certified, men dem der gør, de forhandles hos Nulallergi.dk – og udelukkende produkter, der er klassificeret som allergivenlige af Allergy Certified. Derfor kan kunderne trygt stole på, at produkterne hos Nulallergi.dk er allergivenlige og der vil ifølge grundlæggerne aldrig blive solgt produkter, der ikke er godkendt af Allergy Certified.

På ydersiden kan det virke som et snævert marked at bevæge sig ind på, men faktum er, at mellem 1 – 1,5 millioner dansker lider af allergi. Det kan man tydeligt mærke på travlheden hos Nulallergi.dk, der næsten ikke kan følge med den stigende efterspørgsel. Men som iværksætter er det lige det man søger, og der er ingen brok fra pakkeriet, som stadigvæk sørger for at placere et håndskrevet takkekort med hver ordre.

Eksporten af allergivenlige produkter er stødt stigende og den samlede eksport er på nuværende tidspunkt stort set ligevægtig med salget på det danske marked. Det gør også, at man hos Nulallergi.dk hurtigt har fået øjne op for, at online handel bevæger sig udover grænserne og den præmis kan man lige så godt omfavne før som sidst.
I Danmark er vi restriktive og har altid været det, hvilket allergiramt forbrugere i udlandet nyder godt af grundet forretningskonceptet fra Nulallergi.dk.

Missionen er derfor klar for både forbrugere i ind- og udland. Der skal ikke herske tvivl om, at man køber et allergivenligt produkt når man handler hos Nulallergi.dk. Man skal slet ikke tænke mere over det faktum, men derimod gå på opdagelse i alle de dejlige produkter på hylderne hos Nulallergi.dk, der allerede er blevet blåstemplet som værende allergivenlige.

Indlægs forfatter: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *